MIQUEL ÀNGEL VADELL TORRES

Va néixer a Mataró el 30 d’abril de 1973, està casat i té tres fills (3, 7 i 9 anys).

La seva formació va començar als Salesians de Mataró i després va estudiar Ciències de l’Educació (Pedagogia) a la UAB. També és Tècnic Superior en Administració de Sistemes Informàtics.

Va treballar com a docent a l’Escola d’Adults Municipal CFA Can Noè des de l’any 2001, on també va desenvolupar tasques de Direcció (2003-2006).

Ha treballat a CETEMMSA com a formador de cursos d’ofimàtica per a aturats i de formació contínua per a personal administratiu i ha estat Tècnic d’Orientació al programa SIPO-UGT Mataró (Serveis Integrals per a l’Ocupació).

Actualment, és President de l’AMPA de l’Escola d’Educació Especial l’ARBOÇ (Fundació Maresme), on porta el seu fill Albert.

Enguany ha estat nomenat Regidor d’Educació i Treball i Vicepresident de l’Àrea de Serveis a les Persones. És President del Consell Escolar Municipal (CEM), President del Consell Formació Professional de Mataró (CFPM), President del Consell Escolar Municipal de l’Escola Municipal de Música de Mataró (EMMM) i President del Consell Territorial de Cerdanyola.

A més a més, és membre del Consell d’Administració EPE Parc Tecnocampus Mataró i representant del Patronat de la Fundació Tecnocampus Mataró-Maresme.

Li encanta l’esport i des dels 6 anys que el practica (futbol, running, tenis, pàdel…). Un dels seus llibres i escriptors preferits és en David Trueba “Saber perdre”. El més important per ell és la família; la millor virtut la humilitat i el pitjor defecte la supèrbia.

La seva cita “El secret de l’existència humana no sols està en viure, sinó també en saber per a què es viu”. (Fedor Dostoievski)