ACTUALITAZIÓ: Mira les fotos seguint aquest enllaç

 

Benvolgudes famílies,

La nostra Escola ha estat escollida per formar part del Projecte de Pilotatge del Departament d’Ensenyament “ENGLISH DAY”, destinat a impulsar l’ús de la llengua oral i promoure les destreses comunicatives i de comprensió en aquest idioma. Així, hem escollit el dimecres dia 19 d’abril per celebrar-lo i, des del migdia fins les 5 de la tarda, farem diferents activitats totes en anglès i donarem a l’alumnat un petit obsequi de record.

SCHEDULE:

  • Dinar “English Day” – el mateix dimecres dia 19, el servei de menjador oferirà als alumnes que es vulguin quedar, un menú típicament nord-americà (hamburguesa amb patates, amanida i gelat) i durant aquesta estona, alumnes, mestres i monitors, practicarem el nostre anglès.

IMPORTANT: Per dinar, heu de fer la reserva a secretaria. Teniu fins aquest divendres dia 7!! Serà impossible que es quedin a dinar si no fan la seva reserva abans (el preu serà de 7,75 € que es cobraran amb el rebut escolar).

  • A les 3, l’alumnat de Cicle Superior i el de 4t d’ESO, assistirà a la projecció d’un conte tradicional narrat en anglès i il·lustrat pels mateixos alumnes del Cicle Superior.
  • A ¾ de 4 obrirem les portes a les famílies que vulgueu assistir al “Quiz Show” que presentaran els alumnes de 4t d’ESO. En aquest concurs hi participarà l’alumnat de 6è i comptarà també amb la col·laboració de l’aumnat de 5è com a públic. Constarà de preguntes relacionades amb el Projecte Interdisciplinar desenvolupat durant el mes de gener “La volta al Món”.
  • A l’entrada de l’Escola hi harà un mural on tant els alumnes com les famílies podreu enganxar les vostres notes amb missatges, logos, desitjos, etc., en anglès.
  • I al vestíbul hi haurà un “English Corner” dedicat a mostrar els treballs elaborats en anglès pels diferents cursos de primària.

 

La noticia a Mataró Ràdio:

http://mataroradio.cat/mataronoticies/noticia/societat/l-escola-cam-del-cros-la-ll-ntia-tom-s-vi-i-el-tur-impulsen-el#